Altijd weten wat je gaat eten?
Provençaalse kippenvleugeltjes
Bereidingswijze
- Bak de kippenvleugeltjes rondomgoud in de hete Solo.
- Voeg er fijngehakte knoflook aan toe en bak even mee.
- Blus, als de kippenvleugeltjes gaar zijn, met citroensap en doe er het blokje Knorr Kruiden Bouquet Provençale bij.
- Laat het blokje wegsmelten terwijl je de vleugeltjes goed omschept.
- Serveer warm of koud.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door pascal lekker op 14 oktober 2015 om 08u59
dit was echt lekker bedankt
Gepost door Solo op 22 oktober 2015 om 16u57
Jij bent een brave jongen!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?