Recept 35*** (5 stemmen)

Pavlova's met bergbraambessen en cognac

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de cognac met de suiker en voeg er de helft van de bergbraambessen aan toe. Laat dit gedurende 10 minuten trekken.
  2. Leg een kleine meringue op een bord.
  3. Schep een klein bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het op de meringue.
  4. Werk af met een lepel bergbraambessen.
  5. Versier met wat bloemsuiker en dien onmiddellijk op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 4 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs ( 150 g/300 ml)
  • 4 kleine meringuemandjes
  • 200 g bergbraambessen
  • 1 el cognac
  • 2 el suiker
  • bloemsuiker om af te werken

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door paulprovoost op 26 december 2016 om 16u03

ingekochte merengue, fooei

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie