Pavlova's met bergbraambessen en cognac

5 (5)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs ( 150 g/300 ml)
  • 4 kleine meringuemandjes
  • 200 g bergbraambessen
  • 1 el cognac
  • 2 el suiker
  • bloemsuiker om af te werken

Bereidingswijze

  1. Meng de cognac met de suiker en voeg er de helft van de bergbraambessen aan toe. Laat dit gedurende 10 minuten trekken.
  2. Leg een kleine meringue op een bord.
  3. Schep een klein bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het op de meringue.
  4. Werk af met een lepel bergbraambessen.
  5. Versier met wat bloemsuiker en dien onmiddellijk op.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door paulprovoost op 26 december 2016 om 16u03

ingekochte merengue, fooei

Hoeveel sterren geef jij dit recept?