Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
soep

Paprika-Tomatenvelouté met geitenkaas

Geitenkaas is in een paar jaar erg geliefd geworden.

Steeds meer mensen waarderen de aparte, pittige smaak, aperitiefhapje of als ingrediënt voor een salade of gerecht zoals hier bij onze soep...

Geitenkaas is in een paar jaar erg geliefd geworden.

Steeds meer mensen waarderen de aparte, pittige smaak, aperitiefhapje of als ingrediënt voor een salade of gerecht zoals hier bij onze soep...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
soep
recipe image Paprika-Tomatenvelouté met geitenkaas
  • Ingrediënten:
  • 1 Knorr Velouté Tomaten Paprika
  • 4 kerstomaten 1100 g verse geitenkaas
  • 2 eetlepels basilicum van Iglo
  1. Bereiding:Verwarm desoep met 650 ml water op een matig vuur en laat even doorkoken.
  2. Dompel de kerstomaten in kokend water en pel ze.
  3. Snij de geitenkaas in stukjes.
  4. Voeg de tomaatjes toe aan de soep.
  5. Strooi er stukjes geitenkaas en wat basilicum over.
  6. Serveer de soep in vier diepe borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.