Recept 35*** (6 stemmen)

Papillot van kabeljauw en komijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Spanje 2017

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Was en snij de courgette in fijne schijfjes.
  3. Schil de wortelen en de rapen. Snij ze in lange reepjes.
  4. Snij 4 vellen aluminiumfolie van ± 30 cm lang. Vet in met Solo Vloeibaar Light en leg er een kabeljauwfilet op. Voeg de wortelen, de courgettes en de rapen toe.
  5. Giet er een beetje citroensap over. Voeg per filet een snuifje komijnpoeder, een steranijs, enkele kervelblaadjes en een klontje Solo Light toe. Kruid met peper en zout.
  6. Sluit de papillotten en leg ze 20 minuten in de oven op 180 °C.
Tip

Steranijs parfumeert je gerecht en voegt een extra intense smaak toe.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door stef raemdonck op 20 maart 2017 om 19u52

Zeer lekker en gemakkelijk recept, ik heb het voor 25 personen gemaakt en het was een succes.

Gepost door Solo op 22 maart 2017 om 15u58

Hoi Stef Raemdonck, heel leuk om te horen dat jij en je 25 vrienden het lekker vonden :)! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie