Recept 45**** (7 stemmen)

Panini met aubergine en geitenkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken.
  2. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen.
  3. Dep de plakken droog, bestrijk ze dun met Solo en rooster ze in een hete grillpan of tussen een contactgrill goudbruin.
  4. Snij het geitenkaasje in dunne plakjes.
  5. Snij de paninibroodjes open .
  6. Leg de aubergineplakken op de onderste helften en verdeel de plakjes geitenkaas, oregano en wat uiringen erover.
  7. Leg de bovenste broodhelften erop en rooster de panini in een contactgrill of in een grillpan goudbruin.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 14u54

Heel lekker fris en gezond!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?