Recept 25** (2 stemmen)

Pangasiusfilets met spinazie

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid de bloem met peper en zout en haal er de vis door.
  2. Snipper de uien stoof in een beetje Solo aan .
  3. Voeg er de spinazie bij en laat op heet vuur slinken onder regelmatig roeren. Roer er de Solo delifien bij.
  4. Bak de vis in Solo.
  5. Schik de spinazie op de borden en leg er de vis bij
Tip

Dien op met citroenpartjes

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 30 september 2009 om 15u53

Je kan ook aan je vishandelaar vragen de paling te fileren

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?