Oosterse soep van wortelen en kikkererwten

1 (1)
50 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze daarna in grote stukken.
  2. Spoel de kikkererwten onder koud water af en laat ze uitlekken.
  3. Bak de groenten in een pot met 1 soeplepel Solo, voeg Ÿ van de kikkererwten, de curry en 1 Bouillonketeltje groenten toe.
  4. Giet 1 liter water in de pot, breng aan de kook en laat 45 minuten koken.
  5. Neem de pot van het vuur en mix de soep (niet te fijn) en dien ze op in kommen met de rozijnen, de rest van de erwten en de fijngeknipte koriander.

Tip

Dien de soep goed warm op met sesambrood of griesmeelbrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?