Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Carpaccio van zwaardvis met oesters en passievrucht

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
duur
voorgerecht
hoofdgerecht
vis
recipe image Carpaccio van zwaardvis met oesters en passievrucht
  • 4 oesters
  • 1 passievrucht
  • 2 el sojaolie
  • 120 g zwaardvisfilets
  • grof zeezout
  • peper
  • 4 blaadjes koriander
  1. Maak de oesters open, zeef het vocht en haal de oesters er voorzichtig uit. Hak de oesters in grove stukken.
  2. Meng de jus van de oesters met de passievruchtpulp en de sojaolie.
  3. Snijde vis in stukjes en wrijf ze in met grof zout, peper en de oestervinaigrette.
  4. Leg op elk bord een blaadje koriander en vul de schelpen met de oesterstukjes en de gemarineerde zwaardvis.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.