Noedels met eend uit de wok

12 (12)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Roerbak de eendenstukjes op ongeveer 5 minuten mooi bruin.
  2. Haal het vlees uit de wok en zet even apart.
  3. Bak dan de pijpajuintjes met het chilipepertje en de oesterzwammen in de Solo.
  4. Voeg het bouillon blokje en 3 dl water toe en en laat voor de helft inkoken.
  5. Doe er de sojascheuten, gember en eendenreepjes bij en laat even meewarmen.
  6. Kook ondertussen de rijstnoedels gaar en doe ze in de wok.
  7. Schep alles onder elkaar en werk af met geroosterde cashewnoten.

Tip

Ook lekker met gebakken rijst. Bak een omelet van 2 eieren, rol op en snij in flinterdunne reepjes. Meng onder de rijst.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door jorenhanne op 31 januari 2011 om 22u54

Dit recept staat ook op de website van Knorr maar daar staat vermeld een blokje Knorr kip bouillon, bij jullie vis. Is het nu vis of kip ?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?