Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Meloen met aardbeien en ijs

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding25 min
  • Porties4 porties
goedkoop
nagerecht
overig europees
ijs
recipe image Meloen met aardbeien en ijs
  • 50 g suiker
  • 400 g Fermette vanille roomijs
  • 3 eetlepels witte rum
  • 1 galia-meloen (van 1 kilo)
  • 300 g aardbei
  • munt (een paar takjes)
  1. Snij de bovenkant van de meloen af, als een deksel.
  2. Haal de zaden eruit en gooi die weg.
  3. Snij het vruchtvlees in stukjes.
  4. Doe die terug in de meloen en voeg de rum toe.
  5. Laat dit twee uur in de koelkast staan.
  6. Bestrooi intussen de aardbeien met de suiker.
  7. Zet ook die een uurtje in de koelkast en doe ze daarna in de meloen.
  8. Serveer met het ijs en wat blaadjes verse munt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.