Recept 45**** (10 stemmen)

Linguini met scampi’s, geroosterd sesamzaad en verse koriander

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Linguini:
  2. Laat een grote pot gezouten water koken.
  3. Voeg er de deegwaren aan toe en kook ze beetgaar. Giet ze af en laat uitlekken, voeg er een beetje olijfolie aan toe en zet opzij.
  4. Pel de scampi’s tot juist voor het staartgedeelte.
  5. Was en ontpit de paprika en snij in kleine blokjes.
  6. Giet de Solo Vloeibaar in een warme braadpan en bak de paprikablokjes samen met een takje tijm. Voeg er de scampi’s aan toe en laat nog 3 minuten doorbakken op hoog vuur.
  7. Voeg de linguini en het sesamzaad toe.
  8. Pesto:
  9. Doe alle ingrediënten, behalve de olijfolie, in een kom of in een keukenrobot en mix fijn terwijl je er geleidelijk olijfolie bij giet.
  10. Meng alles en verdeel over 4 borden. Werk af met wat pesto van verse kruiden en de geraspte parmezaan.
Tip

Voeg de pesto pas op het allerlaatste moment toe om de mooie groene kleur te bewaren.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door horty op 14 september 2015 om 15u47

ziet er zeer lekker uit! Ga het zeker proberen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie