Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Linguini met champignons en scampi’s

van Gaëtan Colin

Deze linguini met champignons en scampi's is een lekker makkelijke pasta voor als je weinig tijd hebt. Smaakt heerlijk en vraagt weinig werk!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties4 porties
duur
voorgerecht
Italiaans
vis
recipe image Linguini met champignons en scampi’s
  • 200 g scampi’s
  • 15 cl Solo Vloeibaar
  • 300 g linguini
  • gezouten water
  • 150 g champignons
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 2 handjes ontsteelde bladpeterselie
  • 4 cl notenolie
  1. Kook de linguini al dente in gezouten water.
  2. Bak de in plakjes gesneden champignons in een heel hete pan met Solo Vloeibaar Light en het geperste lookteentje. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselieblaadjes.
  3. Wentel de scampi’s in Solo Vloeibaar Light en verhit een pan. Doe de scampi’s in de pan wanneer die rookt en bak ze aan beide kanten mooi bruin.
  4. Doe de uitgelekte linguini bij de champignons.
  5. Verdeel de linguini en de scampi's over de borden en
  6. besprenkel met notenolie.
Wil je restjes van meerdere soorten pasta gebruiken voor je linguini met champignons en scampi's? Kook ze dan niet samen in één pot: de kooktijd kan verschillen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.