Recept 35*** (14 stemmen)

Lekker 5-gangen nieuwjaarsmenu - Voorgerecht: Nage van zeeduivel met kleine groenten en safraanjus met curry

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instructies op de verpakking. Breng de groentebouillon aan de kook met safraan en currypasta. Leg de vis in de bouillon en laat het op een laag vuurtje 10 minuten garen (niet koken!). Voeg de groenten uit het stoomzakje bij de bouillon en laat nog enkele minuten trekken. Verdeel de vis en de groenten over vier borden en strooi fijngehakte lavas over het gerecht. Serveer met noedels.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie