Lekker 5-gangen nieuwjaarsmenu - Voorgerecht: Nage van zeeduivel met kleine groenten en safraanjus met curry

14 (14)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 blaadjes lavas of maggikruid (zie in je groenteafdeling)
  • Iglo Stoomzakje Groentemix Bloemkool-Wortelen (300 g)
  • 3 dl groentebouillon
  • 1 koffielepel currypasta
  • 2 x 300 g zeeduivel
  • 1/2 safraandraadjes (capsule)
  • 400 g noedels

Bereidingswijze

  1. Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instructies op de verpakking. Breng de groentebouillon aan de kook met safraan en currypasta. Leg de vis in de bouillon en laat het op een laag vuurtje 10 minuten garen (niet koken!). Voeg de groenten uit het stoomzakje bij de bouillon en laat nog enkele minuten trekken. Verdeel de vis en de groenten over vier borden en strooi fijngehakte lavas over het gerecht. Serveer met noedels.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?