use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Nage van zeeduivel met kleine groenten en saffraanjus met curry

Nage van zeeduivel met kleine groenten en saffraanjus met curry

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g zeeduivel
  • 1 Iglo Stoomzakje Groentemix Bloemkool-Wortelen
  • 500 ml water
  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten
  • 1 koffielepel currypasta
  • 8 blaadjes lavas of maggikruid
  • 400 g noedels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instructies op de verpakking. Bereid de bouillon door 500ml water met 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten aan de kook te brengen. Voeg ook de saffraan en currypasta toe. Leg de vis in de bouillon en laat het op een laag vuurtje 10 minuten garen (niet koken !).
  2. Voeg de groenten uit het stoomzakje bij de bouillon en laat nog enkele minuten trekken. Verdeel de vis en de groenten over vier borden en strooi fijngehakte lavas over het gerecht. Serveer met noedels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.