use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lauw slaatje van rode biet met feta en dille
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lauw slaatje van rode biet met feta en dille

Lauw slaatje van rode biet met feta en dille

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g rode biet
  • 100 g feta
  • 3 eetlepels verse fijngehakte dille
  • 0.5 koffielepel zout
  • 1 eetlepel suiker
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel zaadjesmosterd
  • 2 citroensappen
  • Bertolli extra vergine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de rode biet in ruim water zacht, maximum 1 uur afhankelijk van de grootte van de bieten. Laat uitlekken en af koelen. Schil en snijd in blokjes.
  2. Roer de ingrediënten voor de dressing samen.
  3. Meng met de rode biet.
  4. Schik op een schotel en bestrooi met verkruimelde feta en verse dille.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.