Recept 55***** (2 stemmen)

Lasagne met geroosterde butternut

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
45 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de pompoen in halve maantjes (je hoeft de pompoen niet te schillen) en leg ze in de ovenschaal met de specerijen. Laat 15-20 minuten roosteren in de oven.
  3. Maak de saus:
  4. Schil de sjalotten en snipper ze fijn. Verhit de Solo in een kookpot en stoof de sjalotten glazig. Doe de wijn erbij en laat inkoken. Voeg de bouillon toe en laat 10 minuten zacht inkoken voor je er de room aan toevoegt. Zeef de saus en werk af met wat limoensap. Controleer de kruiding en voeg eventueel peper of zout toe.
  5. Vet een ovenschaal in met wat Solo en leg er laagjes lasagnevellen, saus en verkruimelde geitenkaas in. Herhaal dit enkele keren – afhankelijk van de diepte van je schaal — en eindig met een laagje kaas.
  6. Zet 15-20 minuten in de oven (volg de aanwijzingen op de verpakking van je lasagnevellen).

  7. Werk af met de geroosterde pompoenen.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door TheWiseDragon op 19 oktober 2015 om 21u47

Ja, dat had er onder puntje 5 bij moeten staan. Je kunt het ook zien op de foto :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?