Recept 55***** (1 stem)

Lamsfilet met pistachenotenkorst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lamsvlees recepten

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Draai de pistachenootjes met het paneermeel, 1 eetlepel vloeibare margarine en het eiwit in de keukenrobot tot een homogene mix.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak hierin het vlees rondom ca. 4 minuten. Haal het uit de pan en leg het op een bakplaat.
  3. Verdeel het pistachemengsel over het vlees, bedek ook de zijkanten. Druk het goed aan. Bak het vlees met de notenkorst ca. 8 minuten in de oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie