Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Knapperige groenten met dipsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties8 porties
gemiddeld
aperitiefhapje
Belgisch
Vegetarisch
recipe image Knapperige groenten met dipsaus
  • 1 bos jonge wortels
  • 3 paprika's (in verschillende kleuren)
  • 1 bos selder
  • 1 komkommer
  • Voor 300 ml dipsaus
  • 1 busseltje verse basilicum
  • 100 gram pecannoten
  • 1 busseltje verse peterselie
  • 50 gram vers geraspte parmezaan
  • 2 teentjes knoflook, geplet
  • 1 koffielepel citroensap
  • 200 ml olijfolie
  • keukenrobot
  1. Was en snijd de jonge wortels, paprika's, selder en komkommer in fijne reepjes en schik ze in hoge glazen.
  2. Doe alle ingrediënten voor de dipsaus, behalve de olijfolie, in de keukenrobot tot alles goed gemengd is. Breng de saus op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper. Terwijl de keukenrobot draait, giet er geleidelijk de olijfolie bij, tot er een homogene massa ontstaat. Bewaar in de koelkast alvorens op te dienen.
  3. Serveer dan dipsaus met de rauwe groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.