Kleine wafels met abrikozenjam

37 (37)
147 min

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Zeef de patisseriebloem en voeg het zout, de suiker en de dooiers toe. Giet er al kloppend beetje per beetje de melk bij.
  2. Smelt de Solo en voeg het bij het deeg. Breng het deeg op smaak met vanille-essence en laat minstens 2 uur rusten.
  3. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder het deeg.
  4. Bak het deeg in een goed heet wafelijzer.
  5. Serveer de wafels op een bord en lepel er abrikozenjam bij.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (15)

Gepost door Solo op 18 april 2014 om 16u05

Dag Nicole, dankjewel voor je antwoord. We hebben het in dit recept alvast aangepast en zullen je opmerkingen zeker meenemen naar de toekomst toe.

Gepost door Nicole DEVOECH op 04 augustus 2015 om 23u59

Ik dacht dat jullie het recept gingen aanpassen ?? er staat nog steeds "bloem" i.pl.v. patisseriebloem !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?