Recept 45**** (33 stemmen)

Kleine wafels met abrikozenjam

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
147 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zeef de patisseriebloem en voeg het zout, de suiker en de dooiers toe. Giet er al kloppend beetje per beetje de melk bij.
  2. Smelt de Solo en voeg het bij het deeg. Breng het deeg op smaak met vanille-essence en laat minstens 2 uur rusten.
  3. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder het deeg.
  4. Bak het deeg in een goed heet wafelijzer.
  5. Serveer de wafels op een bord en lepel er abrikozenjam bij.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (16)

Gepost door Solo op 18 april 2014 om 12u05

Dag Nicole, dankjewel voor je antwoord. We hebben het in dit recept alvast aangepast en zullen je opmerkingen zeker meenemen naar de toekomst toe.

Gepost door Nicole DEVOECH op 04 augustus 2015 om 19u59

Ik dacht dat jullie het recept gingen aanpassen ?? er staat nog steeds "bloem" i.pl.v. patisseriebloem !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie