Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Kippensoep met kokos en scampi

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding30 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
overig europees
soep
recipe image 3 koningentaart
  • een stukje citroengras
  • enkele blaadjes koriander
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon kip
  • 150 ml kokosmelk
  • 2 el Solo vloeibare margarine
  • 4 stukken preiwit
  • 1 ui
  • 100 g scampi
  • 100 g voorgekookt kippenvlees
  • 1 l water
  1. Snijd het preiwit en de ui fijn en stoof ze glazig in de vloeibare margarine. Voeg 1 l water toe en laat dit samen met het citroengras en het bouillonblokje een half uur koken. Voeg de kokosmelk toe en zeef de soep.
  2. Mix de soep kort en voeg de groenten opnieuw toe. Bak de kip en de scampi in een teflonpan met weinig olie, breng ze op smaak met zout en peper en voeg ze bij de soep. Controleer nog even de smaak en strooi er enkele korianderblaadjes over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.