use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kippenbouten in kruidenjasje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kippenbouten in kruidenjasje

Kippenbouten in kruidenjasje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kippenbouten, met vel
  • 30 g verse koriander
  • 30 g verse basilicumblaadjes
  • 30 g verse platte peterselie
  • 50 g geraspte Parmezaan
  • 2 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de grill of barbecue.
  2. Doe de koriander, basilicum en peterselie in de blender. Voeg parmezaan toe, kruid met peper en zout en mix fijn.
  3. Maak het vel van de kippenboutjes voorzichtig los. Wrijf de kruidenmengeling tussen het vel en vlees. Leg het vel weer netjes op zijn plaats en bind vast met keukentouw (of prik het vast met een houten tandenstoker).
  4. Strijk de kippenbouten lichtjes in met Solo vloeibaar en bak ze gaar op de grill of barbecue. Lekker met gegrilde groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.