Kastanjeparfait

1 (1)
140 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de suiker en het water in ongeveer 5 minuten in tot een sterke siroop.
  2. Klop de dooiers los, voeg de siroop toe en klop stevig op.
  3. Klop de room half op met het merg van de vanillestok.
  4. Karameliseer de kastanjes licht in de bruine suiker en laat afkoelen.
  5. Meng het dooiermengsel met de room en de cognac.
  6. Verdeel de kastanjes over 4 schaaltjes, giet er de crème over en laat bevriezen.
  7. Haal de parfaits uit de vormpjes, lepel er wat vanillesaus langs en werk af met een takje munt.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 07 oktober 2010 om 22u05

Ongeveer 150 gr. Smakelijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?