Recept 55***** (1 stem)

Kastanjeparfait

Dit is een recept van

tijd
140 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de suiker en het water in ongeveer 5 minuten in tot een sterke siroop.
  2. Klop de dooiers los, voeg de siroop toe en klop stevig op.
  3. Klop de room half op met het merg van de vanillestok.
  4. Karameliseer de kastanjes licht in de bruine suiker en laat afkoelen.
  5. Meng het dooiermengsel met de room en de cognac.
  6. Verdeel de kastanjes over 4 schaaltjes, giet er de crème over en laat bevriezen.
  7. Haal de parfaits uit de vormpjes, lepel er wat vanillesaus langs en werk af met een takje munt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 07 oktober 2010 om 20u05

Ongeveer 150 gr. Smakelijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?