Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas

15 (15)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng het paneermeel, de Parmezaanse kaas, de peterselie, de tijm, het zout en de peper in een grote kom.
  2. Doe de bloem in een tweede kom.
  3. Meng de melk en de eieren in een derde kom.
  4. Paneer de kalkoenlapjes eerst in de bloem, daarna in de eiermengeling en ten slotte in het mengsel met paneermeel en Parmezaanse kaas.
  5. Warm olijfolie en Solo op in een antikleefpan en bak de kalkoenlapjes gedurende 2 minuten aan beide kanten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
  6. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Tip

Dien de kalkoenlapjes op met een lekker smeuïge aardappelpuree of met pasta, met schijfjes citroen en rucola.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door Marianne10 op 03 mei 2015 om 18u23

Ik ben geen fan van schnitzels en aanverwanten maar dit recept is heel erg lekker. Ik maak het zeker nog een keer maar met de helft van de ingrediënten want dit keer heb ik de helft moeten weggooien en dat is ook zonde. Toch een heel geslaagd receptje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?