Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kalfsgoulash

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vlees
recipe image Kalfsgoulash
  • 60 g Solo
  • 1 eetlepel wijnazijn
  • 2 blokjes Knor Finesse rundsbouillon
  • 7.5 dl water
  • 800 g kalf stoofvlees
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 3 uien
  • 1 citroen
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels paprika poeder
  1. Pel en snij de uien in fijne plakjes. Laat ze in de Solo stoven.
  2. Voeg er het paprikapoeder en de azijn bij.
  3. Bak er het vlees kort in aan en voeg er dan het water en de bouillonblokjes bij.
  4. Snij de gele schil van de citroen in fijne reepjes en pers er het sap uit.
  5. Voeg ze in de pot toe en pers er de look bij. Laat op een zacht vuur garen tot het vlees zacht is.
  6. Roer de tomatenpuree los met een beetje kookvocht en voeg toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.