Recept 05 (0 stemmen)

Jardinière van pasta en basilicum

Dit is een recept van

tijd
27 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de safraan, de kurkuma, de geperste look en de Ricard.
  2. Laat 15 minuten opwarmen op een zacht vuur.
  3. Haal door de puntzeef en zet opzij.
  4. Versnipper de lente-uitjes.
  5. Snijd de champignons in staafjes van 2 cm lang bij 1/2 cm dik.
  6. Snijd de venkel en het preiwit in blokjes.
  7. Snijd de kwartjes tomaat en de basilicumblaadjes in ruitvorm.
  8. Braad de champignons, de venkel en het preiwit snel op een hoog vuur in de Solo.
  9. Laat niet bruin worden.
  10. Verwarm ondertussen de pasta in een stoompot of in de magnetron.
  11. Voeg de opgewarmde pasta toe aan de gesauteerde groenten, de uitjes, de tomaten en de basilicumblaadjes.
  12. Voeg peper, zout en wat gemalen koriander toe. Meng goed dooreen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 12 februari 2010 om 10u03

Dank je wel voor je opmerking. Inderdaad, als je er kip of rivierkreeftjes bij doet is het geen vegetarisch gerecht meer. De jardinere van pasta en basilicum alleen kan op zich als vegetarisch gerecht worden opgediend.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?