use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Hartige carbonaraquiches met parmezaan
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hartige carbonaraquiches met parmezaan

Hartige carbonaraquiches met parmezaan

Maak van je favoriete pastasaus gewoon eens een lekkere carbonaraquiche. Ideaal als je nog restjes van gisteren hebt liggen. Easy!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 6 plakken diepvriesbladerdeeg (ontdooid)
  • 4 eieren
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Carbonara (255 g)
  • 50 g Parmezaanse kaas (stukje)
  • 12 kerstomaatjes
  • 3 el kappertjes
  • 100 g gemengde sla
  • 6 el Amora Fijne Kruiden vinaigrette
  • Extra: 6 quiche- of taartvormpjes voor één persoon, ingevet en met bloem bestrooid

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Bekleed de vormpjes met het deeg, snij de randen bij en prik met een vork gaatjes in de bodem. Klop in een kom de eieren los en meng goed met de pastasaus. Rasp 3/4 van de kaas erbij en meng goed.
  2. Snij de tomaten in partjes. Hak de kappertjes grof.
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Giet het carbonaramengsel in de beklede vormpjes. Zet ze op een rooster en bak de quiches in het midden van de hete oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Haal de gebakjes voorzichtig uit de vormpjes en verdeel ze over een grote schaal of 4 kleine borden. Serveer ze warm of koud.
  3. Meng de sla met de tomaten, kappertjes en 3 eetlepels dressing.
  4. Schep de salade als een mooi bergje in het midden van elk gebakje. Schaaf er nog wat Parmezaanse kaas over en besprenkel met de rest van de dressing.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.