use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Haricots verts met hazelnoten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Haricots verts met hazelnoten

Haricots verts met hazelnoten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g haricots verts
  • 2 sjalotjes
  • 1.5 kneepje Solo Vloeibaar
  • 50 g hazelnoten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de haricots verts schoon en snipper de sjalotjes. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze uitdampen en hak ze grof.
  2. Kook de haricots verts beetgaar in 4 à 5 min. Fruit ondertussen de sjalotjes in de vloeibare margarine.
  3. Giet de boontjes af en schud ze om met de sjalotjes. Bestrooi met de noten.
Lekker met romige aardappelpuree en kabeljauw.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.