Recept 05 (0 stemmen)

Haricots verts met hazelnoten

Dit is een recept van

tijd
15 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de haricots verts schoon en snipper de sjalotjes. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze uitdampen en hak ze grof.
  2. Kook de haricots verts beetgaar in 4 à 5 min. Fruit ondertussen de sjalotjes in de vloeibare margarine.
  3. Giet de boontjes af en schud ze om met de sjalotjes. Bestrooi met de noten.
Tip

Lekker met romige aardappelpuree en kabeljauw.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 500 g haricots verts
  • 2 sjalotjes
  • 1.5 kneepje Solo Vloeibaar
  • 50 g hazelnoten

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?