Ingrediënten voor 4 personen
- 750 g panklare bloemkool
- 250 g panklare broccoli
-
- 3 eieren
- 500 ml halfvolle melk
- 4 eetlepels Amora mosterd van Dijon
- extra nodig: ovenvaste schaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 180 °C.
- Kook de bloemkool 8 minuten in gezouten water en giet hem af. Verfris onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
- Kook de broccoli 5 minuten in water met zout en giet hem af. Verfris onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
- Verdeel de bloemkool en de broccoli over een ingevette ovenschaal.
- Klop de eieren los en roer er de melk en de mosterd door. Schenk het mengsel over de groenten en zet de schaal ca. 40 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de gegratineerde groenten warm.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Chris D_1 op 14 september 2012 om 18u47
Ik kook de broccoli persoonlijk liever wat korter, dan blijft hij lekker beetgaar nadat hij uit de oven komt. 2 à 3 minuutjes volstaan, vind ik.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?