Gewokte eendenfilet met mango

9 (9)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de eendenfilets in schijfjes en de paprika's in blokjes.
  2. Verwijder de uiteinden van de peultjes.
  3. Snipper de knoflook fijn. Verwijder de pitjes van de pili-pili en snipper ze fijn.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in de wok.
  5. Roerbak de paprika en doe er na 3 minuten de eendenfilet bij.
  6. Na nog eens 3 minuten mogen de peultjes, en de knoflook in de wok.
  7. Blijf alles roerbakken.
  8. Schil de mango's.
  9. Plet het vruchtvlees van het rijpste exemplaar.
  10. Snijd de tweede mango in stukjes en verdeel de derde in mooie partjes.
  11. Doe de geplette mango en de stukjes mango samen met de siroop, ketchup, en de pili-pili snippers in de wok.
  12. Roerbak nog even. Dien op in een schaal en versier met de mangopartjes.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door cuisinefun op 18 oktober 2012 om 12u08

Ik heb dit klaargemaakt : 2 pili pili peultjes was te veel en trouwens blijkt dat ze in de beschrijving van het recept niet meer voorkomen. Ik heb ze versnipperd met de look en heb ook nog een beetje sojasaus bijgedaan !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?