Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Gevulde aardappel

Een gevulde aardappel met zoete ui en gerookte zalm, da's een match made in heaven. Zo lekker in al zijn eenvoud, daar word jij zeker ook fan van.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding30 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
recipe image 3 koningentaart
  • viseitjes
  • Solo Bakken en Braden
  • 1 grote witte zoete ui
  • 4 aardappelen
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • bieslook
  1. Kook de aardappelen gaar in de schil.
  2. Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.
  3. Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180°.
  4. Verwijder het vel en mix het zachte vruchtvlees met 50 g Solo in een blender.
  5. Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en Solo.
  6. Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven op 180°.
  7. Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook.
  8. Versier met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.
Kies voor deze gevulde aardappelen liefst een zachtkokende soort, zoals bintjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.