Recept 45**** (3 stemmen)

Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerechten

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het spek krokant in de op 160° C voorverwarmde oven.
  2. Breng de kalkoenlapjes op smaak met peper en zout en bak ze in de Solo gaar.
  3. Hou ze warm. Doe de witte wijn en het citroensap met enkele versnipperde salieblaadjes in de pan en roer de bakresten los.
  4. nij de lapjes in stukken en schik op ieder bord een stuk.
  5. Leg daarop enkele sneetjes spek en enkele blaadjes salie.
  6. Leg daarop nog een stukje kalkoen.
  7. Lepel er de saus over en werk af met Parmezaanse kaas.
  8. Dien op met gestoofde spinazie en gekookte krielaardappeltjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 12 april 2013 om 16u30

Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Mieke!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie