Gegrilde kabeljauw met een sausje van Solo, kappertjes en bladpeterselie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Haal de blaadjes van het bosje bladpeterselie en snipper ze fijn.
  2. Pel het teentje knoflook en pers het.
  3. Doe de Solo in een pannetje en laat hem op een zacht vuurtje smelten. Voeg de knoflook en de kappertjes toe en laat kort doorkoken. Haal de pan van het vuur en roer de gehakte bladpeterselie erdoor. Kruid met versgemalen peper en zout.
  4. 4Borstel de kabeljauwhaasjes in met Solo vloeibaar en kruid met peper en zout. Gril de vis 3 minuten aan beide kanten op de barbecue.
  5. Dresseer de gegrilde vis op borden en doe er twee royale eetlepels van het sausje overheen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Spruitje op 03 februari 2014 om 21u01

op de foto = kabeljauwmoot ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?