Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Gefrituurde scampi met dipvinaigrette

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
vis
schelpdieren
recipe image 3 koningentaart
  • 16 gepelde scampi’s
  • 4 eetlepels Maïzena Plus®
  • 5 eetlepels water
  • 0.5 dl rode wijnazijn
  • Zout
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 dl Bertolli extra vergine
  • peper
  • Solo frituur olie
  1. Roer in een kommetje de Maïzena met het water los en voeg wat peper en zout toe.
  2. Haal de scampi’s door dit beslag en bak ze in hete Solo Frituurvet tot ze een krokant korstje hebben.
  3. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
  4. Meng de olie, de wijnazijn, de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de scampi’s en de dipvinaigrette afzonderlijk in kommetjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.