Recept 35*** (11 stemmen)

Gamba's à la Tropézienne

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de gamba's in de lengte middendoor.
  2. Leg ze in een ovenschotel en bedek met alle ingrediënten, in kleine stukjes gesneden (behalve de piment d'Espelette en de notensla).
  3. Bak in een oven 200 °C gedurende 10 minuten.
  4. Leg de gamba's op een bord, strooi er piment d'Espelette over en garneer met enkele blaadjes notensla.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 22 juni 2010 om 15u02

In de afdeling kruiden van de supermarkt kan je die kopen. Je kan het ook vervangen door een snuifje piment poeder. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?