use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Frisse bonte salade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Frisse bonte salade

Frisse bonte salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 boterhammen
  • 1 teentje look
  • 2 el olijfolie
  • 1 krop eikenbladsla
  • 2 el Effi Slasaus Komkommer-Dille
  • 50 gram groene en zwarte olijven
  • 1 bosje radijsjes
  • 1 rode ui
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 1 blikje maïs
  • 1 potje fetakaas in blokjes
  • 1 el kappertjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd het brood in blokjes. Pel en pers de look uit. Meng de look met de olijfolie en bak de blokjes brood even aan met lookolie in een koekenpan.
  2. Was en droog de eikenbladsla en doe in een grote kom. Meng met 2 eetlepels Effi Slasaus Komkommer-Dille.
  3. Halveer de olijven, snijd de radijsjes in plakjes, de ui in halve maantjes, halveer de tomaatjes, laat de maïs uitlekken en voeg alles, samen met de feta en kappertjes, bij de sla.
  4. Meng luchtig, proef en voeg eventueel nog wat slasaus toe.
  5. Garneer met de gebakken blokjes brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.