Recept 25** (2 stemmen)

Focaccia met venkel en zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Broodjes ...

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de venkel schoon en snijd hem in flinterdunne reepjes. Breng op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper.
  2. Halveer het brood overlangs en besmeer de beide helften met margarine. Verdeel de venkelsalade over de onderste helft en leg de sneetjes zalm erop.
  3. Plaats de bovenkant terug op het brood en snijd het in vieren.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 04 november 2014 om 15u01

Smaakt altijd.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie