Flan met Seizoensfruit

1 (1)
15 min
Hoge moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter in een kleine pan op een zacht vuur.
  2. Meng de geplette koekjes, de kaneel en de gesmolten boter in een grote kom.
  3. Schep het koekjes-en-botermengsel in een flanvorm met een verwijderbare bodem, bedekt met een cirkel bakpapier. Verspreid het mengsel goed. Koel gedurende 20 minuten en laat rusten.
  4. Verspreid het Carte d’Or Vanilleroomijs op de basis. Koel opnieuw gedurende 20 minuten.
  5. Plaats de vruchtenschijfjes op het roomijs en plaats de bosbessen in het midden.
  6. Verwarm de abrikozenjam in een kleine pan. Verspreid de verwarmde jam op de flan om een ijsvorming te maken.
  7. Serveer onmiddellijk met de room in een kannetje.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?