Ingrediënten voor 4 personen
- 2 vellen bladerdeeg (diepvries)
- 2 appels
- 1 handvol rozijnen
- 2 eetlepels fijne griessuiker
- 1 theelepel kaneelpoeder
- solo
Bereidingswijze
- Snij de velletjes bladerdeeg in twee.
- Snij met een mes in elk van de 4 velletjes een rechthoekje, op een centimeter van elke kant, maar snij niet helemaal door de bladerdeeg.
- Leg het bladerdeeg op een vel bakpapier en bak het in 15 a 20 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 180° .
- Schil de appels en snij ze in blokjes. Stoof ze in wat solo. Doe er de suiker en kaneel bij en tenslotte de rozijntjes.
- Laat het bladerdeeg wat afkoelen en haal er het ingesneden rechthoekje uit.
- Verdeel de appeltjes over de vier gebakjes dek af met het kleinere uitgesneden rechhoekje.
- Werk af met wat poedersuiker
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?