Snijd van 1 appel met schil 8 dunne plakjes en leg ze op een met bakpapier belegde bakplaat.
Schil de rest van de appel en de andere appel. Verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
Bestrooi met suiker en kaneel en bak kort aan in hete Solo totdat de suiker begint te karameliseren. Laat afkoelen. Laat drogen gedurende 1 uur, met de deur van de oven een beetje open.
Bereiding
Leg op 4 bordjes, aan de zijkant, steeds 1 plakje gedroogde appel.
Schep 2 bollen Carte d'Or Hazelnoot in het midden van de borden, half op de appel.
Leg een streepje appelcompote naast het ijs, op de appel.
Zet een plak gedroogde appel rechtop tussen de 2 bollen Carte d'Or Hazelnoot en garneer met een lijntje hazelnootolie.
Leg op het einde van het lijntje olie een hazelnoot.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?