Croque-monsieur met Comté, kippenwit, gekonfijte tomaten en groene asperges

5 (5)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de Comté in dunne plakjes met dezelfde afmetingen als het brood.
  2. Kook de asperges in water en snij ze in de lengte en in de breedte in tweeën.
  3. Bak de stukken kippenwit met de Solo in de pan en snij ze daarna in dunne plakjes.
  4. Bestrijk de sneden toastbrood met een beetje olijfolie.
  5. Stel de Croque Monsieur in deze volgorde samen: brood, Comté, tomaten, kip en asperges.
  6. Rooster ze in de oven of in een speciaal toestel.
  7. Verdun de plattekaas met een beetje room en voeg er de vers versnipperde basilicumblaadjes bij.

Tip

Serveer dit gerecht met een fris slaatje.

Advertentie

Reacties (6)

Gepost door Solo op 15 juni 2011 om 13u06

Dank je wel voor de tips Monique!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?