Croque-monsieur met Comté, kippenwit, gekonfijte tomaten en groene asperges

Bereidingswijze

  1. Snij de Comté in dunne plakjes met dezelfde afmetingen als het brood.
  2. Kook de asperges in water en snij ze in de lengte en in de breedte in tweeën.
  3. Bak de stukken kippenwit met de Solo in de pan en snij ze daarna in dunne plakjes.
  4. Bestrijk de sneden toastbrood met een beetje olijfolie.
  5. Stel de Croque Monsieur in deze volgorde samen: brood, Comté, tomaten, kip en asperges.
  6. Rooster ze in de oven of in een speciaal toestel.
  7. Verdun de plattekaas met een beetje room en voeg er de vers versnipperde basilicumblaadjes bij.

Tip

Serveer dit gerecht met een fris slaatje.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 15 juni 2011 om 15u06

Dank je wel voor de tips Monique!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?