Recept 55***** (1 stem)

Clafoutis met leopolddruiven

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Boter een bakvorm met hoge rand in met Solo en beleg de bodem met de druiven.
  3. Meng in een kom bloem, suiker en een snuifje zout.
  4. Maak een putje in het midden en breek daarin de 4 eieren. Meng goed met een lepel.
  5. Roer er langzaam de melk onder tot je een glad en homogeen deeg krijgt.
  6. Giet het deeg over de druiven.
  7. Schuif de bakvorm in de hete oven en laat 30 tot 35 minuten bakken.
  8. Laat lichtjes afkoelen en serveer lauw bestrooid met bloemsuiker.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 22 november 2010 om 20u29

Agnesophalvens: Je kan dat inderdaad doen, maar dat is zeker niet noodzakelijk. Het eet wel prettiger natuurlijk.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie