Ciabatta met parmaham, jonge sla en zongedroogde tomaatjes

Gepost door Bertolli.

3 (3)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. • Snijd de uiteinden van het ciabattabrood en verdeel het in 4 gelijke stukken.
  2. • Bestrijk de onderste helften met een laagje gezouten Bertolli met olijfolie en boter.
  3. • Verwijder indien nodig het vetrandje van de parmaham en beleg elk stuk ciabatta met twee sneetjes.
  4. • Snijd de zongedroogde tomaten in fijne reepjes en strooi ze over de parmaham.
  5. • Werk af met jonge slablaadjes en sluit de broodjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door gerda mersie op 13 maart 2017 om 17u57

Heerlijk ! Ik vervang de boter door een scheut goede olijfolie.....

Gepost door Solo op 14 maart 2017 om 16u47

Hey Gerda, leuk dat je het heerlijk vond! Doet ons altijd plezier om te horen :)! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?