Recept 55***** (1 stem)

Chocoladepannenkoeken

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ijs

tijd
15 min
moeilijkheid
Hoge moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem en het ei in een grote kom.
  2. Klop de melk en het water erdoor tot een gladde pasta. Zet het beslag gedurende 5 minuten in de koelkast.
  3. Verwarm een kleine koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg een beetje olie toe.
  4. Giet 5 el van de pannenkoekmix in de pan.
  5. Bak de pannenkoek aan beiden kanten goudbruin.
  6. Herhaal tot je beslag op is.
  7. Verwarm de pannenkoeken onder de grill. Vouw 2 pannenkoeken in vieren tot een zakje en leg ze op een bord.
  8. Schep in ieder pannenkoekzakje een bolletje Carte d’Or Chocoladeroomijs.
  9. Bestrooi met poedersuiker en versier met verse frambozen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 8 bolletjes Carte d’Or Chocoladeroomijs (200 g/400 ml)
  • 150 g bloem
  • 1 ei
  • 275 ml melk
  • 25 ml water
  • olie
  • poedersuiker
  • 12 verse frambozen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie