Altijd weten wat je gaat eten?
chinese kool
-
1 chinese kool
-
200 gram garnalen
-
1 ui
-
2 teentjes look
-
1 theelepel aromat (knorr smaakverfijner)
-
1/2 bouillontablet
-
1 theelepel ve-tsin (niet noodzakelijk)
-
olie
Bereidingswijze
- ui fijnsnijden, lichtbruin frituren en uit laten lekken op keukenpapier.
- de buitenste bladeren van de kool verwijderen, daarna de bladeren een voor een loshalen,
- wassen en in reepjes snijden.
- look fijnsnijden en lichtbruin fruiten in 3 eetlepels olie. aromat, ve-tsin, bouillontablet,
- garnalen en de kool toevoegen en op zacht een vuur gaar laten worden.
- bij het opdienen de gefrituurde uitjes over de kool strooien.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?