Recept 45**** (1 stem)

Cheesecake met bosbessen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Paasbrunch en paasrecepten

tijd
40 min
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Maak het deeg met bloem, suiker, bloemsuiker, bakmeel, cacaopoeder, ei en Solo. Rol het deeg uit op een vel aluminiumfolie en leg het 20 minuten in de ijskast.
  3. Cheesecake massa: meng de margarine en de suiker tot een luchtig mengsel. Voeg de eierdooiers één voor één toe terwijl u blijft roeren.
  4. Klop de eiwitten tot schuim.
  5. Voeg de kwark, het eiwitschuim en de pudding toe.
  6. Leg het deeg in een middelgrote bakvorm (ongeveer 30 cm doorsnee), die u vooraf hebt ingevet met margarine en waarin u op de bodem broodkruimels hebt gestrooid.
  7. Giet de cheesecake massa op het deeg en leg er enkele bosbessen bovenop. Laat gedurende 1 uur bakken.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?