Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas met roze peper

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
voorgerecht
Vegetarisch
recipe image Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas met roze peper
  • zout
  • peper
  • Bertolli extra vergine
  • citroen (sap)
  • 4 aardappelen (vastkokende)
  • peper (roze)
  • bieslook
  • kaas (Parmezaanse)
  1. Meng de olie met peper en zout, de gehakte bieslook en de roze peper.
  2. Schil en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes.
  3. Stoom ze in een bodempje water beetgaar en schik ze op de borden.
  4. Giet er de olie over en werk af met de Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.