Cake met ricotta en limoen

12 (12)
85 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Warm de oven voor op180°
  3. Bereiding
  4. Klop de eieren met de suiker tot een lichte bereiding.
  5. Meng dit vervolgens met het amandelpoeder, de ricotta , de maïzena, het sap en de geraspte groene schil van de limoen en de Solo Light vloeibaar tot een gladde deeg.
  6. Giet de bereiding in een ingevette en met bloem bestrooide vorm.
  7. Verdeel er de amandelschilfers over en laat 50 à 60 minuten op 180°C bakken .
  8. Dek met aluminiumfolie af als de taart te veel kleurt.
  9. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Tip

Dien op met rode vruchten coulis.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 16 mei 2011 om 18u14

Dank je wel voor de tips Flynnie !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?