use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bruschetta met zuiderse salade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bruschetta met zuiderse salade

Bruschetta met zuiderse salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g mozzarellabolletjes
  • 1 doosje kerstomaten
  • 150 g artisjokharten in olie
  • 70 g zwarte olijven
  • 70 g groene olijven
  • 10 basilicumblaadjes
  • enkele appelkappertjes (ook wel kapperaugurken genoemd)
  • 1 ciabatta
  • Solo wikkel
  • Provençaalse kruiden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Halveer de mozzarellabolletjes, kerstomaten, artisjokharten en olijven. Meng ze samen in een kom. Voeg er de blaadjes basilicum en kappertjes aan toe. Kruid met peper en zout.
  2. Voeg er vervolgens ook de olie van de artisjokharten aan toe, want die is meestal al erg lekker gekruid. Meng het geheel goed.
  3. Snij de ciabatta in plakken. Besmeer de sneden met Solo en strooi er wat Provençaalse kruiden over. Grill ze kort op de barbecue.
  4. Serveer de ciabatta met de zuiderse salade als aperitiefhapje of als fris bijgerecht.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.