enkele appelkappertjes (ook wel kapperaugurken genoemd)
1 ciabatta
Solo wikkel
Provençaalse kruiden
Bereidingswijze
Halveer de mozzarellabolletjes, kerstomaten, artisjokharten en olijven. Meng ze samen in een kom. Voeg er de blaadjes basilicum en kappertjes aan toe. Kruid met peper en zout.
Voeg er vervolgens ook de olie van de artisjokharten aan toe, want die is meestal al erg lekker gekruid. Meng het geheel goed.
Snij de ciabatta in plakken. Besmeer de sneden met Solo en strooi er wat Provençaalse kruiden over. Grill ze kort op de barbecue.
Serveer de ciabatta met de zuiderse salade als aperitiefhapje of als fris bijgerecht.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door li5662 op 28 juli 2018 om 23u04
Super, Super lekker! Goed idee om bij een tapenade-tafel te voorzien
Gepost door Solo op 01 augustus 2018 om 19u31
Dag Linda! Dat horen we heel graag :) Laat het nog smaken! Zonnige groetjes, het Solo-team.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?