Recept 05 (0 stemmen)

Broodje met huisgemaakte tonijnsalade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Om uit te proberen

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de tonijn uitlekken en maak de stukjes vis met een vork los. Snijd de augurk en zilveruitjes fijn.
  2. Meng de Becel Dressing, kwark, tomatenketchup, stukjes tonijn, augurk, zilverui en kappertjes naar smaak goed door elkaar.
  3. Snij de broodjes open en beleg ze met sla. Schep daarop de tonijnsalade en serveer direct.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 200 g tonijn op eigen nat uit blik
  • 4 augurken
  • 4 el 4 zilveruitjes
  • 2 el Becel Dressing
  • 2 el 2 magere kwark
  • 2 el 2 tomatenketchup
  • kappertjes
  • 4 broodjes
  • kropsla

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie