Broccoli- en bloemkoolrolletjes

Deze bloemkool- en broccolirolletjes in brikdeeg zijn gewéldig als hapje of als voorgerecht. Lekker crispy aan de buitenkant en heerlijk smeuïg vanbinnen. Klaar in een halfuurtje!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de broccoli en de bloemkool beetgaar en plet ze grof.
  2. Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
  3. Giet er de melk bij en laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren tot een saus indikken.
  4. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
  5. Roer er de kaas onder en de groenten en laat afkoelen.
  6. Verdeel in 8 porties en schik ze op het deeg.
  7. Rol ze als een loempia op, smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  8. Schik ze op een ovenschotel en bak ze 8 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.

Tip

Voor deze bloemkool- en broccolirolletjes mag je de groenten gerust wat gaarder koken. Zo kijg je een lekker gladde vulling.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 08 april 2013 om 19u32

Wat een leuke varatie niknak, fijn dat je zo creatief met onze recepten omspringt!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?