Broccoli- & bosuitjessoepje en crostini met Parmaham en groene pepertjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Snijd het groen van 1 bosuitje in smalle reepjes en leg in ijskoud water om te krullen. Snijd de broccoli en de rest van de bosuitjes in stukjes. Snijd het brood in 8 dunne schuine plakjes.
  3. Bereiding
  4. Breng de groenten in 800 ml water met het bouillonketeltje al roerend aan de kook en kook 15 minuten tot de broccoli zacht is. Pureer de soep. Roer de Solo Crèmefine Cuisine erdoor, voeg peper naar smaak toe en laat het soepje nog 3 minuten koken.
  5. Rooster het brood in een droge hete pan goudbruin. Halveer de plakken ham. Beleg de crostini met de ham en verdeel de groene pepertjes erover. Leg de crostini op 4 schoteltjes.
  6. Schep de hete soep in warme soeptassen of soepborden en garneer met de bosuikrulletjes. Zet de schoteltjes met crostini naast de soep op tafel.

Advertentie

Reacties (6)

Gepost door Lekker*bekje op 12 april 2017 om 08u20

Zal ze deze week eens maken is eenvoudig maar ziet er heel lekker uit zeker met broodje er bij .

Gepost door Solo op 14 april 2017 om 16u49

Hoi Lekker*bekje, zeker doen! Het zal vast en zeker heerlijk smaken :)! Groetjes, het Solo-Team

Gepost door Lekker*bekje op 22 april 2017 om 18u04

Ik heb de soep gisteren gemaakt voor het verjaardagsfeestje van mijn ventje en onze gasten vonden ze heel lekker had er meer gemaakt met het gedacht om er de volgende dag nog te kunnen van eten maar ze was op geen meer over. Ps had er wel nog een paar aardappelen ingedaan . Bedankt Solo

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?